AYU Trade privacyverklaring

Wanneer u persoonsgegevens verschaft aan AYU Trade, kunnen deze worden opgeslagen in een database ("het Systeem"). Voor het Systeem is AYU Trade verantwoordelijk. Het Systeem is een praktisch stuk gereedschap voor AYU Trade en dient om u een hoog serviceniveau te bieden. Deze privacyverklaring zet uiteen hoe AYU Trade omgaat met de persoonsgegevens die u heeft verstrekt aan AYU Trade hoe deze gegevens in het Systeem worden behandeld.

Verzameling van gegevens
Wij zullen geen persoonsgegevens over u (zoals uw naam, adres, telefoonnummer of e-mailadres)("Persoonsgegevens") verzamelen voor gebruik in het Systeem, tenzij u deze vrijwillig aan AYU Trade verstrekt.

Doel en delen van uw gegevens
De Persoonsgegevens die u verstrekt worden opgeslagen uitsluitend met het doel u informatie te verstrekken en aanbiedingen te doen van voor u relevante producten of diensten. Uw Persoonsgegevens delen wij met aan AYU Trade contractueel of vennootschapsrechtelijk verbonden ondernemingen. Indien u wenst kunt u gebruik maken van uw wettelijk recht op inzage en eventuele correctie of verwijdering van uw Persoonsgegevens door u per e-mail te wenden tot AYU Trade, mirjam@ayutrade.nl.

Copyright © 2007- 2024 AYU Trade. Powered by Zen Cart | Development & design by GetZenned